Hakan Sahindal: ”Valmista ei olisi tullut aikataulussa ilman hyviä urakoitsijoita.”

Hakan Sahindal on ravintola Pizzabestin yrittäjä. Hän asuttaa perheensä kanssa 2014 vuoden asuntomessutaloa Jyväskylän Äijälänrannassa. Puurunkoinen sementtilevyillä verhoiltu Omatalon Uniikki (messukohde 4) herätti asuntomessuilla paljon kiinnostusta. Hakan perheineen on todella tyytyväinen kotiinsa vajaan vuoden asumisen jälkeen.

– Ollaan kyllä tosi tyytyväisiä. Kiirettä riitti rakennusaikana. Valmista ei omasta puolesta olisi varmaan tullut aikataulussa ilman messujen aiheuttamaa pakkoa. Kaikki meni lopulta tosi hyvin. Kiitos hyvien urakoitsijoiden!

Kivitalon julkisivun rappauksen, sisäpuolen tasoitetyöt, maalaukset ja tapetoinnit Hakan ulkoisti Omatalon suosittelujen perusteella Keski-Suomen Tasoite Oy:lle. Aluksi Hakan oli ajatellut tekevänsä jotain työvaiheita itse, mutta tullut sitten toisiin ajatuksiin.

04__vat0305

– Rappaus- ja tasoitetyöt kannattaa tehdä huolella. Maalilla ei saa huonoa tasoitetta koskaan peittoon. Ajattelin aluksi, että säästän joissakin työvaiheissa tekemällä niitä itse, mutta tulin toisiin ajatuksiin.

– Keski-Suomen Tasoite Oy:n miehet hoitivat homman niin kuin pitääkin. Kaikki meni kuten sovittiin. Samat miehet olivat työmaalla alusta loppuun. Perään ei tarvinnut katsella!

Erityisen tyytyväinen Hakan on työjälkeen. Maalipinnat ovat virheettömiä eikä huomautettavaa ole löytynyt edes julkisivurappauksen tyypillisistä virhepaikoista.

– Ovat osaavia ammattilaisia. Vaikea keksiä mitään moitittavaa. Lapsetkin tykänneet paljon lastenhuoneen värikkäistä maalipinnoista ja tapetoinnit on onnistunut hyvin. Naapuritaloissa jouduttiin messujen jälkeen maalailemaan portaikoista seiniä uusiksi kulumien takia, mutta jostakin syystä meillä pysyi seinäpinnat kunnossa portaikossakin.

04__vat0296

Hakanin mielestä rakennusprojektit sujuvat hyvin, jos työmaalla eivät miehet turhaan vaihdu ja työmiesten kanssa on helppo keskustella kaikesta.

– Keski-Suomen Tasoite Oy:n miesten kanssa pystyi alusta asti neuvottelemaan kaikesta. Hinta ja aikataulu ei ollut lukkoon lyöty ja olisin pystynyt vaikuttamaan niihin osallistumalla itse työntekoon.

– Itse tuskin uutta taloa enää rakennan. Sen verran tyytyväinen olen tähän nykyiseen. Mutta jos joku etsii hyvää tekijää tasoite- ja maalaustöille niin suosittelen Keski-Suomen Tasoite Oy:tä ehdottomasti.

Kategoria(t): Kokemuksia Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.